SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea: “Secretul nostru: foamea cu care am fost crescute”!

Sorana Cîrstea: “Secretul nostru: foamea cu care am fost crescute”!

Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea a fost invitată în emisiunea Ora de ProSport de la Sport.ro. Acolo a explicat că  lipsa condiţiilor de pregătire şi sărăcia le-a făcut pe ea şi pe celelalte românce din Top 100 să reuşească să ajungă cât mai sus.

“Suntem prietene toate pentru că am crescut împreună şi ştim cât de greu este pentru a reuşi. Secretul nostru este foamea cu care am fost crescute, ne antrenam de la 10 la 12 noaptea pe un parchet dintr-o sală de sport a unei şcoli şi astfel ne-am tras una pe alta. Ne-am chinuit, pentru că în România nu avem condiţii. Noi vedeam prima sută mondială undeva acolo sus, după care am început să urcăm încet, încet. De la cinci ani am ştiut că vreau să fiu jucătoare profesionistă”, a spus Cîrstea.

VA AVEA VACANŢĂ PÂNĂ PE 14 NOIEMBRIE

Sorana Cîrstea a afirmat că va fi în vacanţă până la data de 14 noiembrie, după care va începe pregătirile pentru Australian Open. “Până pe 14 noiembrie am vacanţă după care voi începe antrenamentele, pentru ca pe 26 decembrie să fiu pregătită pentru Australian Open”, a adăugat Cîrstea.

Sorana a mai precizat că în 2009, când a ajuns până pe poziţia a 23-a în clasamentul WTA, nu a ştiut cum să facă faţă succesului, dar că acum se simte mai matură.

Leave a Reply

Top