SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Turneul Campionilor – FOTOGALERIE: Tipsarevic l-a învins pe Djokovic!

Turneul Campionilor – FOTOGALERIE: Tipsarevic l-a învins pe Djokovic!

Novak Djokovic

Novak Djokovic a pierdut, surprinzător, în faţa lui Janko Tipsarevic, în ultimul său meci de la Turneul Campionilor. Cel mai bun prieten al său din circuitul mondial s-a impus, pentru prima dată în carieră, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-3. Tipsarevic a devenit, astfel, prima rezervă care a câştigat un meci la Turneul Campionilor de la Fernando Gonzales, care, în 2005, l-a învins pe Mariano Puerta.

Acum, şansele ca Djokovic să se califice în semifinale sunt reduse spre zero. El depinde de rezultatul ultimul meci al serii, Ferrer – Berdych. Singura şansă a liderului mondial este ca spaniolul să învingă. Altfel, în semifinale vor merge, braţ la braţ, chiar cei doi jucători care se vor înfrunta la noapte.

În continuare puteţi vedea câteva imagini din timpul primului meci sută la sută sârbesc din istoria Turneului Campionilor.

[portfolio_slideshow]

2 thoughts on “Turneul Campionilor – FOTOGALERIE: Tipsarevic l-a învins pe Djokovic!

  1. sincer, chiar nu ma asteptam ca tipsarevic sa-l bata pe djokovic, macar asa amical credeam ca o sa-l lase sa se califice in semifinale, dar trebuie sa imi fac mea culpa, chiar s-a jucat pe bune

    1. Si eu eram sigur ca va fi un meci lejer pentru Djokovic. Chiar nu ma asteptam ca Tipsarevic sa ii puna bete in roate prietenului lui. Nu pot decat sa apreciez corectitudinea lor, bine ca nu pariez, ca pierdeam banii…

Leave a Reply

Top