SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > 4 românce în sferturile de dublu la Hobart! Irina Begu si Monica Niculescu vor juca impotriva Soranei Cîrstea!

4 românce în sferturile de dublu la Hobart! Irina Begu si Monica Niculescu vor juca impotriva Soranei Cîrstea!

Irina Begu la Hobart

Irina Begu şi Monica Niculescu au început cu succes parteneriatul pe care şi-au propus să-l înceapă în sezonul 2012. Cele două formează primul cuplu sută la sută românesc din circuitele profesioniste şi reprezintă una din armele principale ale echipei de Fed Cup a României la întrecerea care va avea loc în Israel (AICI vedeţi componenţa echpei României pentru Fed Cup).

Cele două românce au învins cu scorul de 6-1, 6-2 cuplul Rybarikova/ Zakopalova şi vor juca în sferturile de finală împotriva Soranei Cîrstea şi a croatei Darija Jurak. Cele două au învins cu scorul de 6-3, 7-6 cuplul german Barrois/ Woehr.

AICI vedeţi ce au făcut cele patru romînce în primul tur al tabloului de simplu de la Hobart.

Şi cea de-a patra româncă prezentă pe tabloul de dublu de la Hobart, Simona Halep, a ajuns în sferturile de finală. Halep şi slovaca Husarova au trecut cu scorul de 6-3, 6-7, 10-7 de perechea Dekmeijere/ Moulton-Levy.

One thought on “4 românce în sferturile de dublu la Hobart! Irina Begu si Monica Niculescu vor juca impotriva Soranei Cîrstea!

Leave a Reply

Top