SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Alexandra Dulgheru şi-a luat revanşa în doar o oră în faţa Sofiei Arvidsson la Sydney

Alexandra Dulgheru şi-a luat revanşa în doar o oră în faţa Sofiei Arvidsson la Sydney

Alexandra Dulgheru la Auckland 2012

Alexandra Dulgheru şi-a luat revanşa cu vârf şi îndesat în faţa suedezei Sofia Arvidsson la Sydney. După ce, în turul decisiv al calificărilor, suedeza s-a imps cu 6-7, 7-6, 7-5 în faţa româncei după un meci maraton, de peste trei ore, azi dimineaţă, cele două jucătoare s-au aflat din nou faţă în faţă, pentru că Alexandra a intrat pe tablou din postura de lucky loser. De data aceasta, ea nu i-a mai lăsat nici o şansă adversarei ei, pe care a învins-o cu 6-1, 6-1, după o oră şi 12 de minute de joc.

Următoarea adversară a Alexandrei va fi cehoaica Petra Kvitova, cea pentru care turneul de la Sydney este unul special, deoarece dacă îl va câştiga, va deveni noul lider mondial. Ea vine cu un moral beton după ce a câştigat, împreună cu Thomas Berdych, Cupa Hopman. Cele două jucătoare au mai jucat de două ori până acum, victoriile fiind împărţite. Prima dată s-a impus, la Madrid, Kvitova – ea avea să şi câştige turneul – iar apoi, a US Open, Alex a produs marea surpriză, eliminând-o pe cehoaică în primul tur. Kvitova venea atunci ca proaspata campioană a turneului de la Wimbledon. AICI vedeţi o fotogalerie de la acel meci.

Puţin mai târziu, cele două au fost adversare din nou, de data aceasta impunându-se perechea Sofia Arvidsson/ Jelena Dokic, care a câştigat cu 6-1, 6-3 în faţa cuplului Dulgheru/ Krajicek. Din păcate pentru olandeză, aceasta a avut o aniversare nefericită, ea împlinind azi 23 de ani.

Leave a Reply

Top