SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > Australian Open 2012: Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei, după un meci în care a cerut intervenţia medicului

Australian Open 2012: Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei, după un meci în care a cerut intervenţia medicului

Sorana Cirstea a fost masata de medic chiar pe teren

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al treilea la Australian Open după un meci cu probleme medicale pentru ea, în care a cerut de două ori intervenţia medicului. Sorana, ultima reprezentantă a României rămasă în concursul de simplu, a fost învinsă de Sara Errani cu 6-7 (6), 6-0, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore şi 27 de minute şi în care rezultatul ultimelor două seturi a fost prea drastic faţă de lupta din teren.

AICI vedeţi o galerie foto cu Sorana Cîrstea

Un amănunt deloc de neglijat îl reprezintă faptul că Sorana a cerut de două ori intervenţia medicului în setul decisiv, iar masajul pe care l-a suportat la spate chiar pe ciment, indică nişte probleme destul de serioase.

AICI vedeţi ce spune Sorana Cîrstea despre accidentarea la spate, în interviul acordat site-ului oficial al turneului.

Să sperăm că totul va fi bine din punct de vedere pentru Sorana, care încheie astfel cea mai bună evoluţie a sa la Melbourne.

Dacă doriţi să fiţi la curent cu toate noutăţile din lumea tenisului, AICI vă puteţi abona la pagina de Facebook a site-ului.

Iar AICI vă puteţi abona la pagina de Twitter a site-ului.

One thought on “Australian Open 2012: Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul trei, după un meci în care a cerut intervenţia medicului

Leave a Reply

Top