SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Alexandra Cadanţu s-a calificat în premieră în sferturile unui turneu WTA!

Alexandra Cadanţu s-a calificat în premieră în sferturile unui turneu WTA!

Alexandra Cadantu

Alexandra Cadanţu îşi continuă parcursul la Monterrey. Ea s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei dotate cu premii de 220.000 de dolari, după ce a învins-o în turul secund, cu scorul de 7-6 (3), 6-3, pe Silvia Soler-Espinosa (Spania).

În sferturile de finală, fază atinsă în premieră în competiţiile WTA, Cadanţu (110 WTA) o va întâlni pe a opta favorită, Lourdes Domnguez Lino (Spania), cea care săptpămâna trecută era pe locul 72, iar acum este pe 112, doarece nu şi-a putut apăra titlul cucerit la Bogota în 2011! Va fi prima confruntare directă dintre cele două jucătoare.

Azi, Sorana Cîrstea, a treia favorită a competiţiei, va încerca să egaleze performanţa Alexandrei. Ea va juca în optimi contra unguroaicei Timea Babos, în meciul vedetă al serii în Mexic, spre dimineaţă în România.

Tot azi, şi tot spre miezul nopţii, va evolua în sferturile de dublu şi Mihaela Buzărnescu, cea care face pereche cu croata Maria Abramovic. Cele două vor juca în turul secund contra unuia din cele mai bune cupluri din lume, Gisela Dulko/ Paola Suarez, aceasta din urmă, fost lider mondial în urmă cu câţiva ani la dublu, revenind în acest an în circuit.

One thought on “Alexandra Cadanţu s-a calificat în premieră în sferturile unui turneu WTA!

Leave a Reply

Top