SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Edina Gallovits-Hall > Edina Gallovits a ajuns în semifinalele de dublu de la Bogota

Edina Gallovits a ajuns în semifinalele de dublu de la Bogota

Edina Gallovits

Edina Gallovits s-a calificat fără joc în semifinalele probei de dublu de la Bogota, acolo unde face pereche cu Karin Knapp, din Italia). Cele două au profitat de retragerea adversarelor din sferturile de finală ale turneului de 220.000 de dolari (Dominguez Lino/ Oprandi) şi, astfel, au devenit prima pereche semifinalistă în Columbia.

Următoarele adversare vor fi învingătoarele meciului Catalina Castano/ Mariana Duque Marino (Columbia) – Mandy Minella/ Stefanie Voegele (Luxemburg/ Elveţia). Edina Gallovits a câştigat titlul de dublu la Bogota în ultimii doi ani, de fiecare dată cu o altă parteneră.

Tot în concursul de dublu, perechea românească Alexandra Cadanţu/ Raluca Olaru a fost eliminată în turul 1 de Arruabarrena-Vecin0/ Cabeza Candela (Spania), care au câştigat cu scorul de 6-1, 6-4.

Azi, de la ora 17.00, Edina Gallovits (128 WTA) va juca în optimile de finală ale probei de simplu, contra principalei favorite, neo-zeelandeza Marina Erakovic (58 WTA)., pe care o întâlneşte pentru prima dată în carieră.

One thought on “Edina Gallovits a ajuns în semifinalele de dublu de la Bogota

Leave a Reply

Top