SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Edina Gallovits, în sferturile de finală la dublu la Bogota

Edina Gallovits, în sferturile de finală la dublu la Bogota

Edina Gallovits la Bogota

Edina Gallovits, campioana ultimelor două ediţii ale turneului de dublu de la Bogota, a ajuns în sferturile de finală ale competiţiei dotate cu premii în valoare de 220.000 de dolari. De data aceasta în cuplu cu Karin Knapp, din Italia, ea a învins în primul tur cuplul Tetiana Luzhanska/ Kathrin Woerle (SUA/Germania), de care a dispus cu 7-6 (10), 2-6, 10-4.

AICI vedeţi cu cine joacă azi româncele la Doha.

În sferturi, Gallovits-Hall şi Knapp vor întâlni cuplul Lourdes Domínguez Lino/ Romina Oprandi (Spania/ Elveţia).

Azi intră în cursă, la simplu, toate cele patru românce înscrise în concurs. Prima va intra, la ora 17.00 (ora României), Alexandra Cadanţu care o va întâlni pe Romina Oprandi în primul meci de pe terenul 3. Imediat după aceasta, Edina Gallovits va juca împotriva americanei Julia Cohen.

De asemenea, Alexandra Dulgheru va juca, împotriva italiencei Karin Knapp, în cel de-al doilea meci de pe terenul 2.

În fine, în ultimul meci al zilei, Alexandra Cadanţu şi Raluca Olaru vor evolua în primul tur de dublu contra perechii Arruabarrena-Vecino/Cabeza Candela.

RUGĂMINTE: Astăzi este ultima zi a perioadei de vot în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP. Puteţi ajuta ca DOARTENIS.RO să fie în acea finală dacă acordaţi şi azi, în ultima zi, un vot AICI sau în căsuţa de mai jos. O persoană poate vota o dată pe zi de la acelaşi calculator. Vă multumesc mult

Leave a Reply

Top