SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Gustavo Kuerten este tată de fată!

Gustavo Kuerten este tată de fată!

Gustavo Kuerten şi soţia lui, Mariana Soncini

Fostul lider mondial şi de trei ori campion la Roland Garros, brazilianul Gustavo Kuerten (35 de ani) a trăit ieri cea mai mare bucurie a vieţii. Soţia sa, medicul Mariana Soncini, a născut ieri o fetiţă al cărei nume nu a fost încă deconspirat. Naşterea a avut loc la un spital din Florianopolis şi a decurs fără probleme. Kuerten s-a retras la 25 mai 2008 şi s-a stabilit în Florianapolis. În 2009 a început cursuri de actorie la Universitatea Santa Catarina.

Guga Kuerten şi Mariana Soncini s-au căsătorit la 3 noiembrie 2010, o dată aleasă special de tenismen, care a vrut să se căsătorească pe 3 noiembrie deoarece atunci se împlineau trei ani de la moartea fratelui său mai mic, Guilermo, decedat în 2007 din cauza unei insuficienţe respiratorii.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos. Sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reusiti asa, AICI ajungeti chiar la pagina de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

CITEȘTE ȘI:  Mitu intră pe tablou la 's-Hertogenbosch. Niculescu, la Nottingham. Alte 3 jucătoare de Top, în turnee

Leave a Reply

Top