SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > Monica Niculescu a ajuns în sferturile de dublu la Paris

Monica Niculescu a ajuns în sferturile de dublu la Paris

Monica Niculescu în meciul cu Caroline Wozniacki

Monica Niculescu şi poloneza Alicja Rosolka s-a calfiicat în sferturile de finală ale turneului de 637.000 de dolari de la Paris. În primul tur, cele două, desemnate cap de serie numărul 4, au învins cu scorul de 6-4, 5-7, 10-6 cuplul ceh Eva Hrdinova/ Krystina Pliskova. Următoarele lor adevrsare vor fi tot din Cehia: Lucie Safarova şi Klara Zakopalova.

În America de Sud, la challenger-ul de 100.000 de dolari de la Cali, Alexandra Cadanţu şi Raluca-Ioana Olaru, cap de serie numărul 4, au ajuns în sferturile de finală, după ce au trecut în primul tur cu scorul de 6-0, 6-3 de perechea Nicole Robinson/ Andrea Ternera (SUA/ Columbia). Din păcate, un alt cuplu sută la sută românesc, Alexandra Dulgheru/ Edina Gallovits-Hall, cap de serie numărul 1, a fost eliminat în primul tur de perechea Karen Castiblanco/ Monica Puig, care s-a impus cu scorul de 2-6, 7-6 (7/5), 10-8.

Dacă doriţi să votaţi DOARTENIS.RO în concursul blogurilor de sport iniţiat de GSP, o puteţi face dând un click pe butonul VOTEAZA din imaginea de mai jos sau sus, in dreapta paginii. Apoi trebuie introdus un cod de siguranţă şi votul este înregistrat. Daca nu reusiti asa, AICI ajungeti chiar la pagina de vot de pe mysport. Se poate vota zilnic până la 14 februarie! Vă mulţumesc foarte mult

Leave a Reply

Top