SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Sorana Cîrstea a urcat pe locul 40 în clasamentul mondial! Irina Begu a urcat pe 44 la dublu!

Sorana Cîrstea a urcat pe locul 40 în clasamentul mondial! Irina Begu a urcat pe 44 la dublu!

Sorana Cirstea

Semifinalistă la Barcelona, Sorana Cîrstea a urcat 7 poziţii în clasamentul mondial. Ea ocupă acum locul 40, fiind a doua româncă din top, după Monica Niculescu, care staţionează pe 29.

Şi Simona Halep a urcat patru poziţii, ea clasându-se acum pe locul 42. Irina Begu a coborât un loc, până pe 56, Alexandra Cadanţu tot un loc, până pe 82. Alexandra Dulgheru staţionează pe 88 iar Edina Gallovits Hall a ajuns pe 97, în coborâre un loc.

La dublu, semifinala jucată la Barcelona i-a adus Irinei Begu un salt de trei poziţii în clasamentul mondial. Ea ocupă acum locul 44. Prima se menţine Monica Niculescu, care staţionează pe 33. În Top 100 mai sunt Alexandra Dulgheru (a coborât un loc, până pe 79) şi Sorana Cîrstea, care a căzut 6 poziţii, până pe 91.

Daca doriti sa le calcati pe urme dar nu puteti sa va luati un antrenor, puteti incerca sa va inspirati din aceasta carte. Rezultatele pot fi spectaculoase

Mai jos vedeţi tabloul complet al poziţionării româncelor în clasamentul mondial de simplu.

Pozitionarea romancelor in clasamentul mondial de simplu la 16 aprilie 2012

Mai jos vedeţi poziţionarea româncelor în clasamentul mondial de dublu la 16 aprilie 2012.

Pozitionarea romancelor in clasamentul mondial de dublu la 16 aprilie 2012

Leave a Reply

Top