SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Victor Hănescu, ultimul jucător direct admis pe tablou la Roland Garros

Victor Hănescu, ultimul jucător direct admis pe tablou la Roland Garros

Victor Hanescu

Federaţia Franceză de Tenis a anunţat ieri lista jucătorilor direct acceptaţi în concursul de la Roland Garros România va fi reprezentată la Paris, în întrecerile de simplu, de 8 jucători (2 băieţi şi 6 fete)

La masculin, Victor Hănescu este ultimul jucător calificat direct pe tabloul principal. El ocupă locul 103 în ierarhia mondială, saltul de două locuri făcut luni – ziua care a contat în desemnarea participanţilor – fiind decisiv pentru accederea pe tablou. Tot direct calificat este şi Adrian Ungur. Clasat pe locul 92 în lume, Ungur va participa pentru prima dată la un turneu de Grand Slam. AICI vedeţi lista jucătorilor direct acceptaţi pe tabloul principal masculin de la Roland Garros

La fete, lucrurile sunt simple. Vor participa toate româncele din Top 100 în afara Alexandrei Dulgheru, care, aşa cum aţi aflat de pe Doartenis, AICI, s-a operat luna trecută la ambii genunchi şi va ratat tot sezonul. Astfel, vor fi prezente pe tablou: Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Cadanţu şi  Edina Gallovits-Hall.

Daca aveti drum la Paris anul acesta, de aici puteti sa va luati harta si ghidul de buzunar al Orasului Luminilor

În cazul în care căutaţi bilete ieftine de avion, pe Vola le găsiţi

Vola.ro

CITEȘTE ȘI:  Adrian Ungur e în turul decisiv al calificărilor la Roland Garros. Andreea Mitu joacă azi în turul doi

Leave a Reply

Top