SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semifinale la Roma!

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semifinale la Roma!

Groupon - VIP

Horia Tecău


Horia Tecău şi Robert Lindstedt şi-au luat azi revanşa în faţa polonezilor Fyrstenberg şi Matkowski, aceiaşi care îi învinseseră duminică în finala Mastersului de la Roma. Horia şi Robert s-au impus cu scorul de 6-2, 1-6, 12-10 şi s.au calificat astfel în semifinalele turneului de la Roma.

Adversari în drumul spre finală le vor fi Lubos Kubot şi Janko Tipsarevic, cei care au reuşit să treacă în sferturi de fraţii Mike şi Bob Bryan cu scorul de 6-4, 6-4. Ca fapt divers, Kubot a fost învins de Tecău şi Lindstedt şi în finala de la Bucureşti, de luna trecută. Atunci, polonezul a făcut pereche cu francezul Jeremy Chardy.

TeamDeals

3 thoughts on “Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au calificat în semifinale la Roma!

    1. Da, deja au experienta la nivel de Masters. In mod normal pornesc ca favoriti in semifinale. Apoi, in finala orice se poate intampla.

  1. cei mai saraci jucatori, niste lepre toti jucatorii romani. dupa hanescu cernevak acum si lachioii astia care baga banii in buzunare de la casele de pariuri si cica sunt mari jucatori. macar de-ar ramane fara maini sau fara picioare sa nu mai amageasca atatia oameni.

Leave a Reply

Top