SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 10 mai 2012: Roger Federer a câştigat greu primul meci pe zgură albastră

POZA ZILEI, 10 mai 2012: Roger Federer a câştigat greu primul meci pe zgură albastră


Roger Federer la fileu


Elveţianul Roger Federer a avut un debut dificil pe zgura albastră de la Madrid. Elveţianul a câştigat în tie-break-ul decisiv al meciului cu Milos Raonic, pe care l-a învins cu scorul de 4-6, 7-5, 7-6 (4) şi şi-a asigurat un loc în optimile de finală.


“Acum joc un tenis bun şi această victorie este una foarte mare, căci astfel de succese pot creea lucruri măreţe”, a declarat Federer, care a câştigat titlul la Madrid în urmă cu trei ani, la prima ediţie a competiţiei disputată pe zgură. Elveţianul, care se află în căutarea primului titlu pe zgură de la Roland Garros 2009, va juca pentru calificarea în sferturile de finală cu francezul Richard Gasquet.


3 thoughts on “POZA ZILEI, 10 mai 2012: Roger Federer a câştigat greu primul meci pe zgură albastră

  1. da, a castigat ft greu primul meci pe zgura, dar si ce adversar a avut!
    nu a fost gimeno-traver sau un davidenko iesit total din forma, a fost “senzatia canadiana”!
    nu intru in comentarii pt ca as fi subiectiva, dar este frustrant si chiar o lupta inegala intre raonic si orice alt jucator de genul lui roger!Sa ai 16 asi intr-un meci de 2 seturi, 6-4;6-4 cu nalbandian si 21 cu roger aseara spune tot!
    nu stiu cine poate sa fie atras de jucator ca el, isner, karlovic etc, dar pe mine chiar ma enerveaza cand ma uit la el, si daca nu juca cu roger cred ca nici nu vedeam meciul, pentru ca nu ai ce sa vezi, doar asi, servicii nereturnabile si atat
    daca asta e viitorul tenisului atunci ma las, pentru ca nu asta e perceptia mea atunci cand vad tenis

Leave a Reply

Top