SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > Judy, mama lui Andy Murray, pentru a doua oară la Bucureşti

Judy, mama lui Andy Murray, pentru a doua oară la BucureştiJudy Murray în tribune la BCR Open Romania (foto: BCR Open Romania)

În tribunele turneului bucureştean BCR Open Romania se află multe nume importante ale tenisului. După ce Juan Carlos Ferrero a fost vîzut în primele zile ale turneului, el venind aici cu o jucătoare de la Academia lui de tenis, ieri printre spectatori s-a aflat una dintre cele mai băgăreţe mame din circuit, Judy Murray. Evident, mama lui Andy!

Dacă vă gândiţi cum de şi-a slăbit băiatul pentru a veni aici, ei bine, ea o însoţeşte la Bucureşti pe Romina Oprandi. Culmea este că Judy se află pentru a doua oară în Bucureşti, prima oară venind acum 31 de ani, în 1981, la Universiadă! Nu am aflat acest lucru doar din Twitter-ul ei, ci mai ales din interviul pe care Libertatea.ro l-a realizat cu actualul căpitan al echipei de Fed Cup a Marii Britanii. Pentru că nu e corect să vă spun eu ce scrie în el, vă las să aflaţi singuri, citind interviul AICI.

2 thoughts on “Judy, mama lui Andy Murray, pentru a doua oară la Bucureşti

  1. fara nicio legatura cu mama lui murray…stii de unde am venit? si nu ti-a spune dc nu as fi vz o masina cu insemnele click pe ea, si m-am gandit ca in ziarul de maine voi gasi un articol despre asta…..vin de la meciul de baschet juniori al romaniei impotriva georgiei.
    promovati cumva acest turneu? am inteles ca este campionat european de juniori, ceva de genul… oricum mi-a placut desi am pierdut, dar a fost frumos

    1. Nu, in ziar nu apare nimic, din pacate… Vinerea sunt mai putine pagini ca de obicei si acum incepe campionatul… plus ca am facut 2 pag cu JO. E frumos mereu la meciurile romaniei, indiferent de categoria de varsta.

Leave a Reply

Top