SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: Roger Federer, într-un interviu despre familie, succesul de la Wimbledon şi viitor

VIDEO: Roger Federer, într-un interviu despre familie, succesul de la Wimbledon şi viitor


Roger Federer


Roger Federer a acordat un interviu de vreo 20 de minute sponsorului său, Credit Suisse, în care a vorbit despre familie, despre viitor, despre finala de la Wimbledon şi despre multele altele, pe care vă las să le descoperiţi în video-ul de mai jos.

Despre fani: “Numărul fanii mei a crescut de-a lungul timpului şi le sunt recunoscător că au fost mereu alături de mine chiar dacă uneori jocul meu nu a mers aşa cum trebuie. Nu e foarte bine când toţi sunt cu ochii pe tine. E foarte important că am găsit balanţa între carieră şi viaţa de familie”.

Despre Jocurile Olimpice: “O săptămână liberă e perfectă pentru mine să mă recuperez. Dacă erau şase, era incredibil, dar pe de altă parte e mai bine aşa. Sunt bucuros că Jocurile Olimpice încep repede, pentru că nu mai am răbdare. Sunt gata să câştig o medalie olimpică pentru Elveţia”

Despre prezenţa fetelor la festivitatea de premiere de la Wimbledon: “A fost un moment fantastiic. Aş fi vrut să fie un moment privat, dar nu era altă posibilitate să împărtăşesc acel moment cu familia. Acest moment a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa mea”.

3 thoughts on “VIDEO: Roger Federer, într-un interviu despre familie, succesul de la Wimbledon şi viitor

  1. apropo de prezenta fetelor in tribuna: as fi vrut sa il vad ca se duce la familie, la mirka, la fetite, ca le pupa asa cum fac toti cand castiga.
    dar probabil ca nu l-ar chema roger federer daca ar proceda ca toti ceilalti, el trebuie sa mai faca si altfel decat toti, sa fie the special one
    de fapt cat tin eu minte doar la hamburg in 2007, cand l-a batut pe nadal si la madrid anul asta l-am vazut ducandu-se la ai lui
    poate nu retin eu momentele

    1. nu, e mai greu pentru el sa fie dragastos in public, cred ca prin felul lui de a fi ii este imposibil sa se manifeste mai mult decat face acum.

Leave a Reply

Top