SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru revine în competiții pe 24 septembrie, la Telavi!

EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru revine în competiții pe 24 septembrie, la Telavi!


Alexandra Dulgheru la Australian Open

O veste care mă bucură nespus: Alexandra Dulgheru, absentă din circuitul mondial de la începutul primăverii, din cauza unei acccidentări, revine  în competiții pe 24 septembrie, adică de luni într-o săptămână! Ea este cap de serie numărul 5 la turneul ITF de 50.000 de dolari de la Telavi (Georgia), acesta fiind primul ei turneu după 6 luni și jumătate. Ultima ei apariție în circuitul mondial a fost cea de la Indian Wells, în 8 martie, când a fost învinsă de Irina Falconi. Evident, turneul din Georgia se dispută pe zgură, suprafața pe care Alexandra s-a pregătit în ultima perioadă și care nu solicită atât de tare genunchii.

De atunci, a urmat un adevărat coșmar pentru oricine, nu doar pentur un sportiv de performanță: s-a operat în Spania, la Barcelona, la ambii genunchi, la medicul care îl tratează și pe Rafael Nadal. La vremea respectivă AICI ați putut citi un interviu în care Alexandra mărturisea pentru Doartenis.ro prin ce a trecut.

În vară, ea a reluat pregătirile, după cum ați putut citi AICI, într-un alt interviu exclusiv. În fine, la sfârșitul lunii august Alex îmi mărturisea că speră ca într-o lună să poată reveni pe teren. AICI puteți vedea ce mi-a declarat în urmă cu trei săptămâni și, după cum puteți vedea, totul a mers conform previziunilor. Sper ca și revenirea să fie perfectă, și nu mă refer la rezultate ci la sănptate. Primele turnee vor fi importante prin prisma sănătății, și de aici îi tin pumnii Alexandrei.

3 thoughts on “EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru revine în competiții pe 24 septembrie, la Telavi!

Leave a Reply

Top