SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 7 septembrie 2012: David Ferrer, calificare dramatică în semifinale la US Open

POZA ZILEI, 7 septembrie 2012: David Ferrer, calificare dramatică în semifinale la US Open


David Ferrer a ajuns în semifinale la US Open

Spaniolul David Ferrer, al patrulea favorit al US Open, s-a calificat în semifinalele US Open după un meci dramatic, câștigat în cinci seturi în fața lui Janko Tipsarevic. Ferrer s-a impus cu scorul de 6-3, 6-7, 2-6, 6-3, 7-6 și va juca pentru un loc în finala turneului cu deținătorul titlului, sârbul Novak Djokovic. Acesta s-a calificat destul de lejer în semifinale, trecând cu 6-2, 7-6, 6-4 de argentinianul Juan Martin del Potro.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Berdych și Murray. Acest turneu e primul de Grand Slam de la Roland Garros 2004 fără Federer sau Nadal în semifinale.

2 thoughts on “POZA ZILEI, 7 septembrie 2012: David Ferrer, calificare dramatică în semifinale la US Open

  1. cat e el ferrer de rezistent dar cred ca o sa fie mort in semifinala
    del potro face ce face si iar ma enerveaza! mai frate, cum dracu poti sa faci meciul ala atat de strans, sa joci atat de exact, precis, incrancenat, pana la sange, dramatic, a tinut cu dintii de orice minge,cu roger la olimpiada si apoi sa faci niste meciuri atat de obisnuite, banale la us open , ma asteptam la mult mai mult de la el cu djokovic si nu doar pt ca il voiam eu eliminat pe djok, dar macar prin prisma faptului ca era si el fost campion, un pic de orgoliu voiam sa vad, dar nu, frate, asa cum am mai zis, toti fac meciul vietii cu roger si apoi kaput!

Leave a Reply

Top