SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > Știrile zilei, 7 noiembrie 2012: Reintră în scenă Tecău; Federer rememorează participările la Turneul Campionilor

Știrile zilei, 7 noiembrie 2012: Reintră în scenă Tecău; Federer rememorează participările la Turneul Campionilor


Horia Tecau la antrenamentul de azi cu Federer

Turneul Campionilor intră în etapa a doua a meciurilor din grupe, iar meciurile parcă sunt mai interesante ca oricând. Despre acestea dar și despre multe alte subiecte foarte interesante ale zilei aflați mai multe în continuare.

1. Federer spune că Djokovic merită să fie lider mondial. AICI citiți declarațiile elvețianului.

2. Andrea Petkovic strălucește în Pune. AICI vedeți cum se descurcă.

3. Federer a obținut a 40-a victorie la Turneul Campionilor, depășindu-l pe Ivan Lendl. AICI vedeți și ce a declarat elvețianul după meciul cu Tipsarevic

4. David Ferrer e, probabil, cel mai în formă tenismen. El continuă seria victoriilor și la Turneul Campionilor. AICI aflați cam totul despre meciul câștigat aseară cu Del Potro.

5. Roger Federer a făcut o incursiune în memorie și a destăinuit trăirile sale de-a lungul celor 10 participări la Turneul Campionilor. AICI vedeți un material foarte interesant, dar și un video care îl susține din plin.

6. Azi reintră în scenă Tecău și Lindstedt. Tot azi, se dispută și partida Djokovic – Murray. AICI vedeți atât programul zilei la Londra, dar și câteva calcule legate de meciurile de azi.

OFERTA ZILEI: Dacă nu ați cumpărat încă un cadou pentru Sfântul Mihail și Gavril, AICI găsiți un cupon de reducere cu 76% pentru un set de bijuterii cu cristale Swarovski.

Leave a Reply

Top