SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > Ştirile zilei, 20 noiembrie 2012: Lendl spune că l-ar antrena pe Murray până la finalul carierei

Ştirile zilei, 20 noiembrie 2012: Lendl spune că l-ar antrena pe Murray până la finalul carierei


Venus Williams la Intercontinental Miami


Habar n-aveam că Venus Williams se descurcă atât de bine în design încât să obţină un contract cu un hotel! Îmi imaginam, în schimb, că declaraţiile lui Feliciano Lopez, care declarase înaintea finalei Cupei Davis că el ar fi meritat să joace în locul lui Almagro, vor declanşa un scandal. Aşa s-a întâmplat. Despre astea, dar şi despre Boris Becker, care văd că de multe ori vorbeşte ca să se afle în treabă, citiţi mai jos.

1. Ivan Lendl a declarat că l-ar antrena cu plăcere pe Andy Murray până la finalul carierei. AICI citiţi un material pe această temă publicat în The Guardian.

2. Venus Williams a creat un interior pentru hotelul Intercontinental din Miami. AICI aflaţi mai multe.

3. Roger Federer, Ana Ivanovic şi Andy Murray au donat diverse obiecte pentru o licitaţie caritabilă din Scoţia. AICI aflaţi ce au donat şi vedeţi toate obiectele scoase la vânzare pe eBay.

4. Feliciano Lopez spune că degeaba s-a supărat pe el Corretja pentru declaraţiile de dinaintea finalei Cupei Davis, pentru că toţi jucătorii sunt prieteni între ei. AICI citiţi declaraţia cea mai recentă a lui Lopez.

5. Alex Corretja spune că şi acum l-ar alege tot pe Almagro în defavoarea lui Feliciano lopez să joace în finala Cupei Davis. AICI citiţi declaraţiile căpitanului nejucător al echipei de Cupa Davis a Spaniei.

6. Boris Becker iese din nou la atac. El spune, aşa cum puteţi citi mai mult AICI, că actuala generaţie serveşte puternic datorită echipamentului, nu datorită calităţilor fizice.

7. ATP a început retrospectiva sezonului. AICI vedeţi care sunt meciurile situate pe poziţiile 3-5 în topul celor mai frumoase meciuri din 2012.

2 thoughts on “Ştirile zilei, 20 noiembrie 2012: Lendl spune că l-ar antrena pe Murray până la finalul carierei

  1. 6) da, acum ft multi ani bunicii nostri se deplasau cu tramvaiul cu cai, in zilele noastre mergem cu metroul, ce-ar insemna,deci? sa mergem pe cai ocolitoare ca sa obtinem acelasi timp de deplasare?
    3) roger putea sa dea si el ceva mai mult, in loc de o bandana!
    1) perioada asta in care l-a antrenat si inca il antreneaza pe murray o sa atarne greu de tot la CV-ul lui lendl, cred si eu ca l-ar antrena toata viata, este ca si caracterizarea facuta de paganini lui roger in ceea ce priveste forma fizica
    7) nu stiu cum se face dar in fiecare an in topurile cu cele mai frumoase meciuri ale anului trebuie sa figureze meciuri pierdute de roger, sunt curioasa daca pe unul din locurile 1 sau 2 va fi semifinala de la olimpiada?! sau olimpiada nu face parte din circuitul ATP si atunci nici nu se va aminti de ea?sau meciul lui roger cu benetteau de la wimbledon?sau cel cu del potro de la roland garros?sau probabil – ca sa nu mai fiu subiectiva – va fi meciul lui nadal cu rosol!

Leave a Reply

Top