SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Ciprian Porumb confirmă: Victor Hănescu va juca în Cupa Davis în februarie

Ciprian Porumb confirmă: Victor Hănescu va juca în Cupa Davis în februarie


Victor Hanescu si Horia Tecau vor fi din nou coechipieri in Cupa Davis


În urmă cu două zile, AICI, ați putut citi în exclusivitate despre disponibilitatea lui Victor Hănescu, cel mai bine clasat jucător român al momentului în clasamentul mondial, acolo unde ocupă locul 62, de a reveni în echipa de Cupa Davis. Azi a venit și confirmarea căpitanului nejucător al echipei noastre.

Ciprian Porumb a declarat că săptămâna trecută a avut o discuție cu Victor, în care i-a prezentat planurile pentur Cupa Davis, strategia și obiectivele. Iar în urma acesteia, răspunsul lui Hănescu a fost cel sperat de toată lumea: revine în echipă. ”Sunt foarte mulțumit că un jucător de talia lui Victor Hănescu și-a anunțat oficial prezența în echipă. Acest lucru ne va face mult mai puternici în fața danezilor”, a declarat Cirprian Porumb. În câteva zile, el se va întâlni și cu cel de-al doilea jucător de Top 100 din clasamentul de simplu, Adrian Ungur (99 ATP), pe care va încerca, de asemenea, să-l convingă să revină în lot.

Partida România – Danemarca e programată a avea loc la Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în intervalul 1-3 februarie.

LaFemme

8 thoughts on “Ciprian Porumb confirmă: Victor Hănescu va juca în Cupa Davis în februarie

    1. se va juca pe aceeasi suprafata ca la meciul cu Finlanda, sigur. Ar costa prea mult sa faca o noua suprafata. Plus ca Danemarca nu e cel mai ingrozitor adversar, adica putem juca impotriva lor linistiti pe hard. Se vine si din Australia…

      1. Corect. Dar cu Olanda cred ca este obligatoriu sa jucam pe zgura (Arenele BNR-evident, daca vin Hane si Adi), ca sa avem sanse si mai mari de calificare. Abia astept revansa !

  1. “talia lui Victor Hănescu” – se refera la inaltime?

    “Acest lucru ne va face mult mai puternici în fața danezilor” – e si tare greu sa fim mai puternici ca danezii!!! zau asa…..

Leave a Reply

Top