SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Raluca Olaru a câştigat titlul de dublu la Eilat

Raluca Olaru a câştigat titlul de dublu la Eilat


Raluca Olaru si Alla Kudriavtseva dupa iesirea de la delfini

Raluca Olaru a câştigat titlul de dublu la turneul ITF de la Eilat (Israel, 10.000 de dolari), acolo unde a făcut pereche cu rusoaica Alla Kudriavtseva.

În finală, cele două, cotate cu prima şansă la cucerirea trofeului, au învins cu scorul de 6-3, 6-3 de cuplul Ilona Kremen /Pemra Ozgen. În finala de simplu s-au întâlnit chiar campioanele de la dublu. Kudriavtseva, principala favorită, a învins-o cu scorul de 6-7, 6-3, 6-2 pe Raluca (favorita 2).

Cele două s-au simţit perfect în Israel, acolo unde, în ziua liberă, au înotat cu delfinii la delfinariul din oraş, iar mai sus vedeţi o poză cu ele după această aventură unică.

În SUA, tot la un ITF de 10.000 de dolari, cel de la Pembroke, Victor Crivoi a fost învins în semifinale, cu 6-2, 6-1, de belgianul Arthur de Greef. La challenger-ul de la Heilbronn, Florin Mergea şi Philipp Marx s-au oprit, de asemenea, în semifinale.

Comodo

3 thoughts on “Raluca Olaru a câştigat titlul de dublu la Eilat

  1. O mica observatie: mi se pare neinspirata maniera in care faceti referire la aceste turnee (“turneul ITF de la Eilat (Israel, 10.000 de dolari)”, “În SUA, tot la un ITF de 10.000 de dolari,”). Corect cred ca ar fi sa folositi “la un turneu cu premii totale in valoare de 10 000 de dolari” fiindca sunt multe persoane care nu fac aceasta distinctie si cred ca s-a imbogatit Raluca peste noapte cu victoria asta.

Leave a Reply

Top