SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > ŞTIRILE ZILEI, 17 ianuarie 2013: Andy Murray recunoaşte că nu e un fan al mâncărurilor făcute de mama lui, Judy

ŞTIRILE ZILEI, 17 ianuarie 2013: Andy Murray recunoaşte că nu e un fan al mâncărurilor făcute de mama lui, Judy


Andy Murray a rupt racheta de nervi

1. Kimiko Date Krum îşi continuă povestea la Australian Open. AICI aflaţi totul despre meciul care a dus-o pe jucătoarea de 42 de ani în turul 3 la Melbourne.

2. Polonezul Janowicz a explicat criza de nervi avută la Australian Open. AICI puteţi citi declaraţiile lui, iar AICI vedeţi cum a reacţionat la o decizie a arbitrului.

3. Mâine, la Australian Open, are loc “şocul” Ana Ivanovic – Jelena Jankovic. AICI citiţi declaraţiile celor două, care recunosc răceaala din trecut, dar spun că acum totul e OK între ele.

4. Andy Murray recunoaşte că nu este un fan al mâncărurilor gătite de mama lui, Judy. AICI citiţi totul despre asta, dar şi alte ştiri amuzante din concursul masculin de azi de la Australian Open.

5. Federer e la doar un succes pentru a ajunge la 250 de victorii în turneele de Grand Slam. AICI găsiţi mai multe.

6. De câte ori s-a mai întâmplat ca o jucătoare să câştige două meciuri consecutive cu 6-0, 6-0 la un Grand Slam? Aflaţi AICI.

3 thoughts on “ŞTIRILE ZILEI, 17 ianuarie 2013: Andy Murray recunoaşte că nu e un fan al mâncărurilor făcute de mama lui, Judy

    1. :)) nu, am vazut-o mai de mult, cu vreo doua saptamani in urma cred, dar am uitat de ea… Multumesc ca mi-ai reamintit de ea 🙂

Leave a Reply

Top