SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Andy Roddick s-a reprofilat pe golf

FOTO: Andy Roddick s-a reprofilat pe golf


Andy Roddick la golf

Retras surprinzător din activitate anul trecut, americanul Andy Roddick s-a reprofilat. Face ceea ce e deja o modă printre jucătorii de tenis, și anume joacă golf. Evident, o face bine, căci calitățile căpătate pe terenul de tenis sunt extrem de folositoare pe circuitul de golf.

Iată câteva imagini cu Roddic în acțiune la turneul legendelor desfășurat la Pebble Beach, California. Alături de el au mai participat, printre alții, Wayne Gretzsky, Aaron Rodgers și Bill Murray.

Andy Roddick la golf
Andy Roddick la golf

3 thoughts on “FOTO: Andy Roddick s-a reprofilat pe golf

  1. stii ca nu arata rau?
    auzi, o curiozitate feminina: ce e adevarat si ce nu in ceea ce ii priveste pe tiger woods si lindsey vonn? ca e netul plin! care din ei are nevoie de celalalt?, ca nu mi se pare ca ar fi chiar o iubire nebuna intre ei doi

    1. pai la tiger nu stiu cat e iubire si cat e hormonal
      La el cred ca nimic nu e serios pe latura asta. Vonn probabil ca mai avea nevoie acum, iarna, sa se scrie de ea, nuc a nu ar avea performante, dar asa, ca sa creasca veniturile. ca degeaba scrii de un schior vara, nu intereseaza pe nimeni… Din pacate pentru ea si+a rupt piciorul si sta pana la anul pe bara. Asa ca probabil ca vom vedea dese sonsolari in bratele tigrului

      1. stai sa vezi, ca cica i-a trimis tiger avionul personal sa o aduca in california!
        iubire mare!
        de fapt, daca ma mai gandesc si roger l-a luat in avionul personal pe nadal acum ceva ani ca nu stiu unde nu mai ajungea la timp, a fost o poveste….
        am vazut accidentul lui vonn in direct, a fost nasol rau de tot

Leave a Reply

Top