SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > ȘTIRILE ZILEI, 12 martie 2013: USA Today a demonstrat că jucătorii de tenis nu știu o groază de lucruri din regulament!

ȘTIRILE ZILEI, 12 martie 2013: USA Today a demonstrat că jucătorii de tenis nu știu o groază de lucruri din regulament!


Andy Murray nu stia regula timpului la turneele de Grand Slam

1. Gulbis spune că îl poate învinge pe Nadal în optimi la Indian Wells. AICI citiți declarațiile celui care a ajuns la 13 victorii consecutive.

2. Martina Hingis va juca pentru Washington Kastles în WTT după ce va fi inclusă în Hall of Fame, la 13 iulie. AICI citiți mai multe.

3. Jucătorii de tenis habar n-au de o groază de lucruri din regulament! Nu știu de câte ori pot merge la WC, nu știu de câte ori pot chema medicul și multe altele. AICI citiți un articol foarte bun realizat de USA Today, în care e demonstrat pe bază de declarații că jucătorii de top habar n-au ce drepturi și ce obligații au pe teren. Căci tenisul nu e făcut doar din serviciu, retur, punct, game, set și meci…

4. Roger Federer e a treia personalitate sportivă a lumii, conform Sports Illustrated. E devansat de LeBron James și de Toger Woods. AICI citiți materialul pe această temă, un material cu care nu pot decât să fiu de acord.

5. O statistică interesantă: unde au jucat primul meci pe un tablou WTA componentele actualului Top 10 mondial și ce au făcut în acea partidă. AICI vedeți statistica, una foarte interesantă. În care veți afla că Serena a debutat în circuit în urmă cu 15 ani! Wow, chiar că trece timpul!


OFERTA ZILEI la EMag: Acest Televizor LED LG, 66 cm, HD are o reducere de 200 de lei si poate fi cumparat acum cu 1.049,99 lei

OFERTA ZILEI la ALTEX: Camera foto digitala NIKON L310, 14.1 Mp, 21x, 3 inch, negru cu o reducere de 300 de lei. In plus, primiti CADOU o geantă, un încărcător și un card de memorie

Comodo

One thought on “ȘTIRILE ZILEI, 12 martie 2013: USA Today a demonstrat că jucătorii de tenis nu știu o groază de lucruri din regulament!

  1. gulbis l-a batut pe roger o data, arme ar avea sa-l bata pe nadal, acum cel putin, dar mi se pare si cam plin de el, eu zic asa: “fapte, nu vorbe!”
    nu prea imi dau seama de ce e devansat roger de tiger woods? lebron james, ok, dar woods? poate avand in vedere cariera de pana la scandal, pt ca dupa aceea…..

Leave a Reply

Top