SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Djokovic s-a fotografiat cu Pete Sampras și Bruce Willis

FOTO: Djokovic s-a fotografiat cu Pete Sampras și Bruce Willis


Novak Djokovic si Pete Sampras

Comodo

Novak Djokovic s-a simțit foarte bine la Los Angeles, acolo unde a fost parte dintr-o seară demonstrativă de excepție, și în care a făcut pereche cu idolul său, Pete Sampras.

Sârbul a profitat de ocazie și a făcut câteva poze interesante. Evident, mai întâi cu Sampras, pe care nu a ascuns niciodată că l-a admirat de când era copil. Apoi, pentru că tot era în tribune, Nole s-a fotografiat și cu Bruce Willis, care luni nu a mai salvat lumea, ci doar s-a bucurat de un tenis de calitate.

Aceste fotografii vin după cele făcute duminică seară, atunci când sârbul a fost la meciul de baschet dusținut de Los Angeles Lakers în fața celor de la Atlanta Hawks. AICI vedeți pozele de atunci.

În final veți vedea și o fotografie făcută împreună cu iubita lui, Jelena Ristic. Dacă nu mă înșel, e prima dată pe acest an când îl însoțește la turneu.

Novak Djokovic si Bruce Willis
Novak Djokovic si Jelena Ristic

Ligo.ro

2 thoughts on “FOTO: Djokovic s-a fotografiat cu Pete Sampras și Bruce Willis

  1. pai initial a ramas la “studii” in serbia si cand a vazut ea ca e groasa, cu dansatoare din buric si altele asemenea ce-o fi zis: “ma duc dupa el, ca asta e in stare sa ma lase fara bani de studii” 🙂

Leave a Reply

Top