SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Alexandra Cadanțu a revenit în Top 100 după semifinala de la Katowice

Alexandra Cadanțu a revenit în Top 100 după semifinala de la Katowice


Alexandra Cadanțu

Semifinala jucată la Katowice i-a adus Alexandrei Cadanțu un salt de 22 de locuri în clasamentul mondial. Ea a revenit în Top 100 și a prins în ultimul moment și un loc pe tabloul principal la Roland Garros.

Sorana Cîrstea rămâne jucătoarea româncă situată cel mai sus în clasamentul mondial. Ea ocupă locul 26, același ca cel de săptămâna trecută. E urmată de Monica Niculescu, care staționează pe 46, și de Irina Begu, care a urcat un loc, până pe 50. Simona Halep ocupă poziția 58, în coborâre două locuri. Alexandra Cadanțu încheie plutonul româncelor din Top 100. Ea ocupă locul 95, în urcare 22 de poziții față de ultimul clasament.

Cum aceasta e săptămâna care contează la stabilirea jucătoarelor și jucătorilor direct calificați pe tabloul principal de la Roland Garros, acolo unde prezența în prima sută îți asigură un loc la Grand Slam-ul pe zgură, aceasta înseamnă că Alexandra a prins pe ultima sută de metri un bilet la marele turneu de la Paris. De asemenea, la Roland Garros va fi prezentă și Alexandra Dulgheru, care a activat clasamentul protejat pentru această competiție.

Între locurile 100 și 200 avem două fete: Edina Gallovits Hall, care a urcat două locuri, până pe 160, și Andreea Mitu, care a urcat 4 locuri și e acum pe 165.

Între locurile 200 și 300 avem 6 sportive. Prima este Raluca Olaru, care ocupă acum locul 217, în coborâre două poziții. E urmată de Cristina Dinu, în urcare un loc, până pe 243, Mădălina Gojnea (259 – în urcare un loc), Elena Bogdan (260 – în coborâre 3 locuri), Laura Andrei (291 – în urcare un loc) și Mihaela Buzărnescu, care e chiar pe 300, în coborâre două poziții.

În fine, între locurile 300 și 400 o mai avem doar pe Alexandra Dulgheru. Aceasta a urcat două locuri și e acum pe 258 în lume.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

MeliMeloParis.ro

One thought on “Alexandra Cadanțu a revenit în Top 100 după semifinala de la Katowice

Leave a Reply

Top