SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Horia Tecău a dezvăluit pentru Doartenis.ro ce rol a interpretat la Players Show la Monte Carlo

EXCLUSIV: Horia Tecău a dezvăluit pentru Doartenis.ro ce rol a interpretat la Players Show la Monte Carlo


Horia Tecau

Horia Tecău a participat, pentru al treilea an consecutiv, la Players Show la Monte Carlo. El a dezvăluit pentru Doartenis.ro ce rol a interpretat.

Players Show este evenimentul central al părții extrasportive a sezonului masculin de tenis. Deoarece la spectacolul la care nu au dreptul să participe și să asiste decât jucătorii din circuitul ATP, show-ul este total. Pentru că tenismenii actori ironizează situații întâlnite în mod real în circuit de-a lungul anului, imită diverși mari jucători sau dansează.

De trei ani, Horia Tecău este parte integrantă din spectacol. În 2011, el a dansat alături de Tsonga sau Djokovic, și a avut roluri ceva mai micuțe în scenete. Anul trecut, rolul lui a crescut în spectacol. Mai întâi, l-a imitat pe Roger Federer, apoi a avut un rol inedit… de recepționeră la Roma. AICI vedeți cum a povestit el anul trecut scenetele în care a participat la Monte Carlo în 2012.

Anul acesta, Horia a avut un rol foarte important, de asemenea. El a jucat rolul principal al uneia dintre cele mai haioase scenete ale serii: ”Aseara, în spectacol, am interpretat rolul directorului de turneu de la Monte Carlo și i-am înmânat trofeul lui Nadal înainte să facem tragerea la sorți”, mi-a dezvăluit Horia.

Legat de meciul pe care azi l-a câștigat în optimile de finală alături de Max Mirnyi, așa cum ați citit AICI, Horia mi-a spus că se simte bine după acest prim meci disputat după aproape 8 săptămâni. ”Piciorul a rezistat destul de bine, asta e cel mai important, că sunt sănătos și m-am întors pe teren”.

În ceea ce privește spectacolul făcut de tenismeni, acesta a avut numeroase momente de maximă atracție. Pe lângă faptul că aceasta a fost prima dată când Rafael Nadal a participat la spectacol din rolul de actor – el chiar a prezentat show-ul, alături de Juan Monaco – au mai ”răsuflat” câteva scenete din spatele ”ușilor închise”. Conform martorilor oculari, pe lângă momentul în care Horia Tecău i-a înmânat trofeul lui Rafa înaintea începerii turneului pe care l-a câștigat deja de 8 ori consecutiv, a mai existat o scenetă în care se exemplifica talentul de șofer al lui Bernard Tomic – scenetă care l-a făcut pe tatăl lui Tomic să se tăvălească pe jos de râs, cum se spune. De asemenea, felul în care Milos Raonic l-a imitat pe Mahesh Bhupathi a fost unul care a făcut senzație. Pentru ca totul să se încheie cu un Harlem Shake la care a participat, țineți-vă bine, și Rafael Nadal! Chiar sunt curios cum a dansat, cred că tot a avut o jenă în el, așa cum îi e felul. Parteneri de dans i-au fost Andy Murray, Milos Raonic, Bopanna și alți câțiva jucători cunoscuți din circuit.

Sper ca mâine să vă pot oferi și câteva filmulețe sau fotografii de la această seară unică nu doar în tenis, ci în sport. Și care este, după părerea mea, unul dintre cele mai frumoase evenimente ce pot exista într-un sport profesionist.

OCAZIE de la EMAG: Acest Televizor LED LG, 81 cm, HD are o reducere de 20% si costa acum 1.079 de lei

OFERTA la EMAG: Aceste Casti HiFi cu fir Philips au o reducere de 40% si costa acum 63 de lei

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

MeliMeloParis.ro

2 thoughts on “EXCLUSIV: Horia Tecău a dezvăluit pentru Doartenis.ro ce rol a interpretat la Players Show la Monte Carlo

Leave a Reply

Top