SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Monica Niculescu > Monica Niculescu joacă azi în sferturi la Monterrey cu campioana de anul trecut, Timea Babos

Monica Niculescu joacă azi în sferturi la Monterrey cu campioana de anul trecut, Timea Babos


Monica Niculescu

Monica Niculescu va încerca azi să se califice din nou în semifinalele unui turneu WTA, confirmând astfel sezonul de excepție pe care îl traversează.

În sferturile de finală ale turneului de la Monterrey, Monica, situată pe locul 51 în lume, va juca contra maghiarei Timea Babos (123 WTA), cea care anul trecut a câștigat titlul la competiția mexicană, după o finală câștigată în fața Alexandrei Cadanțu. Partida dintre Niculescu și Babos va deschide programul de azi pe Arena Centrală, urmînd să înceapă de la ora 15.00, ora locală.Aceasta va fi cea de-a doua confruntare dintre cele două jucătoare, în prima, disputată chiar anul acesta, în sferturi la Florianopolis, impunându-se Monica, cea care a și câștigat titlul în Brazilia.

În optimi, Niculescu a trecut cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1 de a șasea favorită, belgianca Yanina Wickmayer, în vreme ce Babos a eliminat-o cu  scorul de 7-5, 3-6, 6-2 pe Ana Ivanovic, cap de serie numărul 4.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

FashionUp.ro

One thought on “Monica Niculescu joacă azi în sferturi la Monterrey cu campioana de anul trecut, Timea Babos

Leave a Reply

Top