SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Cum poate deveni Maria Sharapova lider mondial după turneul de la Madrid?

Cum poate deveni Maria Sharapova lider mondial după turneul de la Madrid?


Maria Sharapova

Calculele sunt parte integrantă din tenis. Toată lumea calculează: puncte, lovituri, eficiență, loc în clasament, viteza serviciului, numărul de kilometri parcurși pe teren.

Mai jos e vorba tot de calcule. Calcule pentru primul loc în clasamentul mondial feminin, ocupat din iarnă de Serena Williams. Care Serena ar putea fi detronată de Maria Sharapova dacă nu-și va apăra cu succes titlul cucerit anul trecut în capitala Spaniei. Iată mai jos un tabel din care vedeți clar ce rezultat îi trebuie Mariei Sharapova (în funcție de turul în care ar pierde Serena) pentru a reveni pe primul loc în lume.

Nu voi face comentarii pe tabel, ca asta puteți face fiecare dintre voi, totul fiind extrem de explicit.Voi spune doar că dacă Sharapova ajunge în semifinale și Serena nu, atunci de lunea viitoare vom avea un nou lider mondial.De asemenea, dacă Maria va rezista în turneu cu un tur sau două (depinde de fază) mai mult decât americanca, atunci, de asemenea, vom vorbi de un nou lider.

AICI vedeți cu ce româncă poate juca Serena în turul 2 dar și tabloul principal de la Madrid.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

OFERTĂ SPECIALĂ: Dacă vreți să jucați tenis cu doar 15 lei pe oră, la Tenis Club Champions, AICI găsiți un voucher special de reducere.

Calcule pentru locul 1 WTA la Madrid

4 thoughts on “Cum poate deveni Maria Sharapova lider mondial după turneul de la Madrid?

Leave a Reply

Top