SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Damaschin > Elena Cadâr și Raluca Platon au câștigat titlul de dublu la Timișoara

Elena Cadâr și Raluca Platon au câștigat titlul de dublu la Timișoara


Elena Cadar si Raluca Platon, campioane la Timisoara

Finală românească sută la sută la dublu în turneul futures feminin de 10.000 de dolari de la Timișoara. Au câștigat Elena Cadâr și Raluca Platon.

În finala turneului timișorean, Elena Cadâr și Raluca Platon au învins cu scorul de 6-3, 1-6, 10-7 perechea Alexandra Damaschin/ Bianca Hîncu. Azi, în finala de simplu, Bianca Hîncu, care e favorita 4 a competiției,  va juca în finală contra elvețiencei Xenia Knoll, cap de serie numărul 6.

Tot azi, dar în turneul masculin de la București, dotat tot cu premii în valoare de 10.000 de dolari, Petru Luncanu, cap de serie numărul 5, va juca în finala de simplu contra principalului favorit, un austriac cu nume de tort, Michael Linzer. Turneul se dispută pe baza de a BTT, din Herăstrău.

Și pentru că tot suntem la reușite românești în turneele ITF, trebuie remarcată și finala jucată de Cristina Dinu și Elena Bogdan la turneul de 25.000 de dolari de la Caserta (Italia). Ele au fost favorite 2 și au fost învinse cu scorul de 6-4, 7-6 de principalele favorite, Kovinic/ Vorakova.

OFERTA ZILEI la EMAG: Doar azi, la Emag, aparatura de bucatarie – mixere si roboti de bucatarie, espresoare si filtre de cafea etc – au o reducere de 30-50%! Iata doar un exemplu

Elena Cadar si Raluca Platon, campioanele de la Timisoara, alaturi de Alexandra Damaschin si Bianca Hincu, finalistele turneului

Leave a Reply

Top