SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Irina Begu, alături de antrenorul Gabi Moraru și de preparatorul fizic Daniel Tudorache

FOTO: Irina Begu, alături de antrenorul Gabi Moraru și de preparatorul fizic Daniel Tudorache


Irina Begu, alaturi de antrenorul Gabi Moraru si de preparatorul fizic Daniel Tudorache (foto: GM Tennis)

Irina Begu a efectuat ieri ultimul antrenament în România înaintea plecării spre Roland Garros.

Mai sus o vedeți alături de antrenorul ei, Gabriel Moraru, și de preparatorul fizic Daniel Tudorache, după antrenamentul de ieri, ultimul făcut în țară înaintea plecării spre Paris, acolo unde Irina va juca pe tabloul principal al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Cum ieri Andreea Mitu a fost învinsă în turul secund al calificărilor, înseamnă că pe tabloul principale de la Roland Garros vom avea 6 jucătoare: Sorana Cîrstea, Monica Niculescu, Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Cadanțu și Alexandra Dulgheru, aceasta din urmă valorificându-și clasamentul protejat pentru a fi direct acceptată pe tablou.

La masculin, sigur de participare e doar Victor Hănescu. Adrian Ungur joacă azi, de la ora 11.00, contra americanului Steve Johnson, în turul decisiv de calificare.

Tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal va începe la ora 12.30 (ora României).

OFERTA ZILEI EMAG: Acest Laptop Sony VAIO are o reducere de 250 de lei. In plus, primiti CADOU un telefon Sony Xperia, in valoare de 599 de lei

2 thoughts on “FOTO: Irina Begu, alături de antrenorul Gabi Moraru și de preparatorul fizic Daniel Tudorache

Leave a Reply

Top