SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Sorana Cîrstea a ieșit la cină în Portugalia cu Laura Robson și Marina Erakovic

FOTO: Sorana Cîrstea a ieșit la cină în Portugalia cu Laura Robson și Marina Erakovic


Sorana Cirstea a iesit la cina alaturi de Marina Erakovic si Laura Robson

Sorana Cîrstea, cea care va deschide programul de azi, de la Oeiras, cu meciul ei contra estoniencei Kaia Kanepi, a ieșit aseară la cină cu două dintre prietenele sale din circuit: Laura Robson și Marina Erakovic.

Dintre cele trei, Sorana era singura calificată în optimile de finală, acolo unde, azi, de la ora 10.50, ora locală – două ore mai târziu în București – va juca pentru calificarea în sferturi contra estoniencei Kaia Kanepi. E posibil ca partida să fie pe vreun Eurosport.

De asemenea, tot azi, Monica Niculescu, va juca pe Terenul 2, în optimile de finală, contra rusoaicei Elena Vesnina, cap de serie numrul 7.

Tot azi, în al doilea meci de pe Centralito, Victor Hănescu va juca împotriva francezului Benoit Paire, cap de serie numărul 6, pe care îl conduce cu 2-0 în meciurile directe.

AICI vedeți programul complet al zilei de azi la Oeiras (Portugalia).

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon de 14MP, costa doar 299 de lei si vine si cu 3 cadouri

Fashion Days

2 thoughts on “FOTO: Sorana Cîrstea a ieșit la cină în Portugalia cu Laura Robson și Marina Erakovic

    1. si mie, sa stii, mi s-a parut la fel Dar am mers pe mana britanicei, care a spus ca a luat cina cu Sorana si Marina. Dar am dubii in continuare ca nu e Alize, recunosc.

Leave a Reply

Top