SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTOGALERIE: Alexandra Dulgheru și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de cei dragi

FOTOGALERIE: Alexandra Dulgheru și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de cei dragi


Alexandra Dulgheru cu tortul primit in dar de ziua ei. Alaturi de ea este nepotul Benjamin, un mare pasionat de personajele din Cars 🙂

Alexandra Dulgheru a împlinit ieri 24 de ani și, fiind în recuperare după operația la încheietura la mâna dreaptă, despre care ați putut citi în exclusivitate AICI, a petrecut alături de cei dragi ei, acasă.

În continuare puteți vedea câteva fotografii de astăzi cu Alexandra Dulgheru. Tortul pe care îl vedeți în imagine și care pe cât de bine arată pe atât a fost de delicios, sunt convins, a fost făcut chiar de mama Alexandrei. Alături de ea îl veți vedea și pe nepotul jucătoarei noastre, spiridușul familiei, micuțul Benjamin, în vârstă de trei ani și jumătate. Pe scurt, Benji 🙂 .  Superbul cățel pe care îl veți vedea alături de sărbătorita zilei este Oscar și este ”topit” după Alexandra. Căreia îi urez încă o dată La Mulți Ani fericiți și sănătoși.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

Alexandra Dulgheru sufla in lumanari cu ocazia implinirii a 24 de ani. Tortul a fost facut chiar de mama jucatoarei
Alexandra Dulgheru cu unul dintre multele buchete de flori primite de ziua ei
Alexandra Dulgheru a fost felicitata si de Oscar, cainele ei

One thought on “FOTOGALERIE: Alexandra Dulgheru și-a petrecut ziua de naștere acasă, alături de cei dragi

Leave a Reply

Top