SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep s-a retras de la Bruxelles! Motivul oficial: o accidentare la gambă

Simona Halep s-a retras de la Bruxelles! Motivul oficial: o accidentare la gambă


Simona Halep

Simona Halep, care a avut un parcurs senzațional la Roma, acolo unde a pornit din calificări și s-a oprit azi, în semifinale, s-a retras de pe tabloul principal al turneului de la Bruxelles.

Motivul invocat de jucătoarea noastră, care anul trecut a jucat finala la acest turneu, a fost o accidentare la gambă. De fapt, sper că nu este vorba decât de o retragere strategică, motivată, de fapt, de oboseala acumulată de Simona de-a lungul unei săptămâni pe cât de solicitante, pe atât de frumoase. De regulă, organizatorii se confruntă cu astfel de retrageri de pe tablou ale sportivilor care fac un rezultat mare (raportat la condiția lor din clasament) în săptămâna precedentă. Și la București, în urmă cu o lună, Fabio Fognini a procedat la fel după ce jucase în semifinale la Monte Carlo.

Simona Halep era singura jucătoare din România pe tablourile din Belgia. La Bruxelles, primele două favorite sunt Caroline Wozniacki și Roberta Vinci.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

One thought on “Simona Halep s-a retras de la Bruxelles! Motivul oficial: o accidentare la gambă

Leave a Reply

Top