SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Roger Federer a făcut primul antrenament la Halle

FOTO: Roger Federer a făcut primul antrenament la Halle


Roger Federer la Halle

Chiar în ziua în care Rafael Nadal şi Novak Djokovic disputau semifinala la Roland Garros, Roger Federer a efectuat primul antrenament pe iarba de la Halle, următorul turneu la care elveţianul va participa.

“Tocmai am terminat primul meu antrenament aici, la Halle, obosit dar fericit”, sună explicaţia foto a pozei postate de Federer pe contul său de Twitter. Turneul din Germania va începe luni.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

8 thoughts on “FOTO: Roger Federer a făcut primul antrenament la Halle

  1. pai probabil ca se simte mai bine ca a scapat de zgura… Eu cred ca el e mai mereu fericit in perioada asta. Adica rezultatele nu sunt chiar atat de mportante pt el acum, asa imi da mie impresia. Si-a dat seama ca nu e elcel care conduce dansul, dar ca poate castiga concursul si prin incurcarea celorlalti pe parcurs. Un turneu se castiga si daca nu esti cel mai genial jucator, si el stie asta. Si cred ca va ajunge chiar si in finala la Wimbledon.

   1. pai de mers merg sigur, stiam ca merg, cel putin pee telefonul meu merg, doar ca avea draci pe el ca nu ma lasa sa le atasez
    aseara mi-a rezolvat baiatul meu problema si am vrut sa fac un test, de-aia am trimis mesajul ala de 2 bani
    normal ca e fericit ca a scapat de zgura, si eu la fel, mai e fericit si ca e un turneu intr-o tara unde se vorbeste germana si aici se simte in largul lui, acum a mai aflat si ca marele nadal l-a iertat de data asta si nu vine la halle, sa vedem ce mare branza o sa faca

Leave a Reply

Top