SUNTETI AICI
ACASA > Rafael Nadal > Rafael Nadal a cucerit cel de-al optulea titlu la Roland Garros!

Rafael Nadal a cucerit cel de-al optulea titlu la Roland Garros!


Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, al treilea favorit pe hârtie, dar marele favorit, în realitate, a scris istorie la Roland Garros. A cucerit pentru a opta oară titlul la turneul francez, o premieră în istoria turneelor de Grand Slam.

În finala de azi, Rafael Nadal a dispus cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3 de bunul său prieten, David Ferrer, pe care l-a învins pentru a 20-a oară în cele 24 de meciuri directe. Aceasta a fost pentru a opta oară când Nadal s-a impus la Roland garros, el devenind primul jucător de tenis din istorie care se impune de opt ori la acelaşi turneu de Grand Slam. În total, Rafa are 12 titluri de Mare Şlem.

Aceasta a fost a patra finală sută la sută iberică din istorie. precedentele au fost Sergi Bruguera – Alberto Berasategui în 1994, Carlos Moya – Alex Corretja în 1998 şi Albert Costa – Juan Carlos Ferrero în 2002.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

One thought on “Rafael Nadal a cucerit cel de-al optulea titlu la Roland Garros!

Leave a Reply

Top