SUNTETI AICI
ACASA > Maria Sharapova > Serena Williams – Maria Sharapova, finala feminină de la Roland Garros

Serena Williams – Maria Sharapova, finala feminină de la Roland Garros


Maria Sharapova

Finala feminină de la Roland Garros este cea așteptată de toată lumea. Actuala campioană, Maria Sharapova, o va întâlni în meciul decisiv pe marea favorită a turneului, americanca Serena Williams.

În semifinale, Maria Sharapova a învins-o cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4 pe Victoria Azarenka, iar Serena Williams a dispus cu scorul de 6-0, 6-1 de finalista ediției precedente, Sara Errani, care nici acum nu cred că și-a dat seama ce a lovit-o pe teren. Finala feminină de la Roland Garros are loc sâmbătă.

Vineri se dispută semifinalele masculine. De la ora 14.00, Novak Djokovic joacă împotriva lui Rafael Nadal, meci urmat de partida David Ferrer – Jo Wilfried Tsonga.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

9 thoughts on “Serena Williams – Maria Sharapova, finala feminină de la Roland Garros

  1. Mai degraba spus mixta. Caster Semenya este o fetita simpatica si dragalasa pe langa acel “curcan mare si negru” , ca sa-l citez pe Radu Banciu.

    1. pentru radu banciu cred ca maica-sa este un fel de dementor din harry potter

      dar, pentru serena este finala perfecta, victima perfecta, un fel de roger pentru nadal pe zgura

  2. 🙁 ai dat pronostic ca e si campioana :)) macar vom avea o finala stransa sau se va termina repede in 2 seturi ptr serena?

  3. 🙁 ai dat pronostic ca e si campioana :)) macar vom avea o finala stransa sau se va termina repede in 2 seturi ptr serena?

Leave a Reply

Top