SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Sorana Cîrstea a urcat pe locul 24 în clasamentul mondial!

Sorana Cîrstea a urcat pe locul 24 în clasamentul mondial!

sorana cirstea roland garros


Sorana Cirstea la Roland Garros

Parcursul bun de la Roland Garros, unde a ajuns în turul trei, fiind eliminată de viitoarea campioană, Serena Williams, nu a rămas fără urmări pentru Sorana Cîrstea, care ocupă locul 24, cel mai bun pentru ea din 2009 încoace.

Sorana Cîrstea este jucătoarea din România clasată cel mai sus în ierarhia mondială. Ea a făcut un salt de șase locuri față de acum două săptămâni, când a fost publicat ultimul clasament. A doua româncă în lume este Monica Niculescu, care a urcat o poziție, până pe 48. Irina Begu e a treia, ea picând 6 locuri, până pe 57. E urmată de Simona Halep, care ocupă acum poziția 58, în coborâre un loc, și de Alexandra Cadanțu, căreia sfertul de finală de la Marsilia i-a adus un salt de șase locuri, fiind acum pe 85.

În Top 200 le mai avem pe Andreea Mitu, care staționează pe 173, și pe Edina Gallovits Hall, care a coborât 4 locuri, până pe 197.

Între locurile 200 și 300, plutonul româncelor e condus de Raluca Olaru, care a urcat trei poziții și e acum pe 214. Ea e urmată de Cristina Dinu, care a urcat o poziție și ocupă acum cel mai bun loc din carieră, 226, și de Laura Andrei, care a coborât trei poziții și e pe 299 în lume.

Între locurile 300 și 400 avem 4 românce, conduse de Alexandra Dulgheru, care e pe 301 – în coborâre 6 locuri. Ea e urmată de Elena Bogdan, care a picat 60 de locuri și e acum pe 330, Mădălina Gojnea, care a căzut și ea tot 60 de locuri, până pe 335 și Ana Bogdan, care a coborât o poziție, până pe 393.

În clasamentul mondial de dublu, Monica Niculescu este cea mai bine clasată româncă. Ea ocupă locul 58, în urcare 5 poziții. În Top 100 o mai avem și pe Irina Begu, care se situează pe locul 63, în urcare tot 5 poziții.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

13 thoughts on “Sorana Cîrstea a urcat pe locul 24 în clasamentul mondial!

 1. Este interesant pozitia Soranei in clasament, dupa turneul la Birmingham

  1.
  #22 Sorana – fara niciun punct ! conditii :
  ………… Makarova si Lisicki sa obtine sub 70 pct. iar Cornet si Paszek sa joace doar in …………………………………………………………………………………………………………finala

  2.
  #24 Sorana
  ……………In mod normal, Makarova si Lisicki – peste 70 pct

  3.
  #21 Sorana – castiga turneul la Birmingham

  1. Ar mai fi inca 2 🙂

   #20 : Sorana castiga turneul iar Flipkens nu trece de turul 2 .

   #25 : Sorana pierde cu Pironkova , iar Cornet castiga eventuala finala cu Paszek .

   Astea sunt cam SF oricum.

   Cel mai probabil , daca castiga cu Pironkova si implicit trece in turul 3 , isi asigura in mare masura locul 22 (cel mai bun din cariera) 😉

 2. Clasamentul este facut pe un an, deci mi se pare normal sa se tina cont de constanta. Asta e, Nadal a fost accidentat si a ratat 2 Grand Slamuri. Rezultatele unui turneu tin cont de forma de moment iar clasmentele ATP/WTA tin cont de constanta, simplu

 3. Clasamentul este facut pe un an, deci mi se pare normal sa se tina cont de constanta. Asta e, Nadal a fost accidentat si a ratat 2 Grand Slamuri. Rezultatele unui turneu tin cont de forma de moment iar clasmentele ATP/WTA tin cont de constanta, simplu

 4. Oricum acuma Nadal numai are nimic de aparat tot ce castiga si ajunge in finala i se pune!Daniel Radu @ nu mai fi asa frustrat nu cred ca erai multumit sa castigi un turneu si sa cazi un loc!

Leave a Reply

Top