SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Maria Sharapova este la Stockholm

FOTO: Maria Sharapova este la Stockholm


Maria Sharapova in Stockholm

Eliminată în turul secund la Wimbledon de portugheza Larcher de Brito, Maria Sharapova nu a mai stat la Londra decât pentru a asista “pe viu” la eliminarea iubitului ei, Grigor Dimitrov, în turul 2.

Acum, Maria se află la Stockholm, de unde a şi postat o fotografie pe Facebook. Dacă vă întrebaţi ce caută tocmai în capitala Suediei, în loc să fie undeva pe o plajă, răspunsul meu ar fi că ea s-a dus acolo împreună cu Dimitrov. Bulgarul este antrenat de fostul jucător suedez Mikael Tillstrom şi e de erpsupus că acolo are el stabilit cartierul general. Iar cum dragostea e mare, Maria şi-a însoţit “jumătatea” în nordul Europei.

Miniprix.ro

12 thoughts on “FOTO: Maria Sharapova este la Stockholm

  1. E cam gata cu tenisul la Sharapova se duce cu Dimitrov ala oriunde in loc sa se pregateasca ptr US Open apoi se mira de ce o bate Serena oricum o batea dar o bate si mai rau!

  2. E cam gata cu tenisul la Sharapova se duce cu Dimitrov ala oriunde in loc sa se pregateasca ptr US Open apoi se mira de ce o bate Serena oricum o batea dar o bate si mai rau!

  3. E cam gata cu tenisul la Sharapova se duce cu Dimitrov ala oriunde in loc sa se pregateasca ptr US Open apoi se mira de ce o bate Serena oricum o batea dar o bate si mai rau!

  4. :))) am zis o parere hoo ca nu iti atac favorita sau favoritul=)) oricum in ultimul timp numai joaca nimic 😉 din partea mea sa viziteze toata lumea :))

  5. :))) am zis o parere hoo ca nu iti atac favorita sau favoritul=)) oricum in ultimul timp numai joaca nimic 😉 din partea mea sa viziteze toata lumea :))

  6. sti – o jucatoare care luna trecuta juca finala de la Roland Garros , care a jucat anu asta vreo 5 finale numai de turnee mari – daca asta se numeste a nu juca nimic , ar trebui sa fie predat in academiile de tenis stilu asta de ,,a nu juca nimic ,, . Eu am mai zis , Dimitrov asta imi e indiferent, da sincer, cu ce sa o influenteze pe Maria …?! Doar nu e o adolescenta cu capu in nori , care a dat peste fat frumos plin cu bani , din contra , as zice ca e chiar invers … :)):D Si ca o completare , Maria e impreuna cu el inca de anu trecut, sa sti ca ai dreptate , a influentat-o destul de rau … semifinale AO , finala RG … 😉

  7. sti – o jucatoare care luna trecuta juca finala de la Roland Garros , care a jucat anu asta vreo 5 finale numai de turnee mari – daca asta se numeste a nu juca nimic , ar trebui sa fie predat in academiile de tenis stilu asta de ,,a nu juca nimic ,, . Eu am mai zis , Dimitrov asta imi e indiferent, da sincer, cu ce sa o influenteze pe Maria …?! Doar nu e o adolescenta cu capu in nori , care a dat peste fat frumos plin cu bani , din contra , as zice ca e chiar invers … :)):D Si ca o completare , Maria e impreuna cu el inca de anu trecut, sa sti ca ai dreptate , a influentat-o destul de rau … semifinale AO , finala RG … 😉

Leave a Reply

Top