SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep, favorită 3 la Budapesta. La simplu mai participă și Alexandra Cadanțu, iar la dublu Raluca Olaru

Simona Halep, favorită 3 la Budapesta. La simplu mai participă și Alexandra Cadanțu, iar la dublu Raluca Olaru


Simona Halep

Turneul de la Budapesta este cel mai ciudat cu care m-am întâlnit până acum: nu are calificări și la dublu nu s-au strâns decât 8 perechi! Asta chiar dacă e WTA și are prmii normale, de 235.000 de dolari.

Pe tabloul principal de simplu, pe care ultima admisă e Xenia Knoll numărul 645 WTA!, avem două românce: Simona Halep și Alexandra Cadanțu. Halep e chiar cap de serie numărul 3, urmând să joace în primul tur contra kazacei Sesil Karatancheva. Alexandra Cadanțu va juca în primul tur contra austriecei Patricia Mayr-Achleitner.

AICI aveți tabloul principal de simplu de la Budapesta.

Pe tabloul de dublu vom fi reprezentați de Raluca Olaru,c are face pereche cu rusoaica Valeria Solovieva. Cele două joacă direct în sferturile de finală, adversare urmând să le fie Natalie Grandin și Petra Martic.

AICI vedeți ”mini”-tabloul de dublu de la Budapesta.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto digital Fujifilm 14 MP are o reducere de 200 de lei!

8 thoughts on “Simona Halep, favorită 3 la Budapesta. La simplu mai participă și Alexandra Cadanțu, iar la dublu Raluca Olaru

Leave a Reply

Top