SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Finala de la New Haven, Simona Halep – Petra Kvitova, va fi în direct la Dolce Sport 2, sâmbătă, de la ora 22.00!

Finala de la New Haven, Simona Halep – Petra Kvitova, va fi în direct la Dolce Sport 2, sâmbătă, de la ora 22.00!


SImona Halep

Ne așteaptă o seară tare frumoasă. De la ora 22.00, azi, Simona Halep va lupta pentru al patrulea titlu WTA al carierei chiar sub ochii noștri. Dolce Sport 2 va transmite finala în direct.

AICI vedeți pe ce loc se va afla Simona Halep de luni, indiferent de rezultatul finalei

A doua finală Premiere din cariera Simonei Halep și a șaptea WTA de la debutul ei în circuitul profesionist va începe la ora 22.00 (ora României). O vom putea încuraja pe Simona în meciul cu Petra Kvitova (pe care o întâlnește pentru prima dată) din fața televizorului, dacă aveți Dolce Sport. Meciul va fi în direct pe al Dolce Sport 2.

AICI vedeți pe cine a bătut Simona Halep în semifinale și ce serie extraordinară de victorii a reușit.

OFERTA EMAG: Această cameră video JVC are o reducere de 30 % și costă acum 875 de lei.

One thought on “Finala de la New Haven, Simona Halep – Petra Kvitova, va fi în direct la Dolce Sport 2, sâmbătă, de la ora 22.00!

  1. as putea sa o vad pe dolce dar am sa prefer netul cu un comentaqriu englez pentru ca cei doi de la dolce stiu absolut toate sporturile, nu sunt comentatori dedicati tenisului, si au o maniera total personala de a comenta si de a explica ce anume se intampla pe teren
    sunt prea prapastiosi, la ei un 0-30 este sigur break, un 3-0 cu un singur break inseamna set pierdut, spun dinainte ce cred ei ca se va intampla, nu, prefer netul de data asta
    dar pumnii vor fi la fel de stransi pentru simona!

Leave a Reply

Top