SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Horia Tecău şi Max Mirnyi au jucat tenis cu copiii la Montreal

FOTO: Horia Tecău şi Max Mirnyi au jucat tenis cu copiii la Montreal


Horia Tecau si Max Mirnyi alaturi de copii la Montreal

Horia Tecău şi Max Mirnyi, favoriţi 8 la Montreal, nu vor intra nici azi în competiţie, dar au avut deja o acţiune oficială în cadrul turneului canadian.

Cei doi, care sunt calificaţi direct în optimile de finală, au participat ieri la o acţiune în care au jucat tenis cu copiii. La Montreal nu e vorba de un Kids Day în adevăratul sens al cuvântului, pentru că ziua copiilor acolo e în fiecare zi. Adică zilnic, sub patronajul celor de la Emirates, au loc întâlniri între cei mici şi jucători cunoscuţi din circuitul masculin, lucruri similare petrecându-se şi la Toronto, la turneul feminin.

În ceea ce priveşte partea sportivă a prezenţei lui Tecău în canada, ieri el şi partenerul său şi-au aflat adversarii din turul doi. Aceştia sunt, aşa cum era de aşteptat, polonezii Fyrstenberg şi Matkowski, care au învins cu scorul de 7-6, 6-2 cuplul Wawrinka/ Paire.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest aparat foto e redus în aceste zile cu 50%! Costă acum doar 299 de lei, si vine şi cu două cadouri: un card de memorie şi o husă.

Leave a Reply

Top