SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Horia Tecău a ieșit, după 3 ani, din Top 25 ATP. Acum e pe locul 29 în lume

Horia Tecău a ieșit, după 3 ani, din Top 25 ATP. Acum e pe locul 29 în lume


Horia Tecău

Horia Tecău nu traversează o perioadă prea bună pe plan sportiv. Fost număr 5 mondial, el a ieșit, după mai bine de trei ani, din Top 25 ATP.

Pentru Horia Tecău, parteneriatul cu Max Mirnyi nu e nici pe departe atât de fructuos pe cât se anticipa. Din păcate. Iar eliminarea în turul secund la Cincinnati, acolo unde anul trecut, alături de Robert Lindstedt, cucerise titlul, a fost exact lucrul de care nu avea nevoie Horia, care a picat nu mai puțin de 12 locuri în clasamentul mondial, acolo unde ocupă acum poziția 29. Ultima oară când ieșise din Top 25 fusese la 12 iulie 2010! De atunci, el a urcat constant, totul culminând în urmă cu un an, la 27 august 2012, când a ocupat locul 5 în lume. Evident, Horia are capacitatea de a reveni sus, totul depinzând de partenerul pe care și-l va alege pentru anul viitor, căci este greu de crezut că va continua să joace alături de Mirnyi.

Al doilea român în clasamentul mondial de dublu este Florin Mergea, care se menține pe locul 68 în lume și care, săptămâna viitoare, va juca la US Open.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu la 19 august 2013.

În clasamentul mondial de simplu, acolo unde Roger Federer a coborât pe locul 7, cel mai bine clasat român este Victor Hănescu. El a coborât o poziție, până pe 54. E urmat în această ierarhie de Adrian Ungur, care a coborât un loc, până pe 106, și de Marius Copil, care a urcat un loc, până pe 124.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 19 august 2013.

OFERTA EMAG: Acest aparat Foto FUJI 16 MP are o reducere de 50% și vine și cu un card cadou. Acum COSTA DOAR 299 de lei in loc de 599. Transportul e, evident, gratuit, oriunde în țară.

Leave a Reply

Top