SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > La Stejarii Country Club vor fi terenuri zgură ca la turneul de la Stuttgart

La Stejarii Country Club vor fi terenuri zgură ca la turneul de la Stuttgart


Asa vor arata terenurile de la Stejarii Country Club

Începând cu această toamnă, Stejarii Country Club va inaugura, în premieră în România, un nou tip de zgură, furnizat de compania Conica, pentru terenurile de tenis pe care complexul le va găzdui. Terenurile de tenis vor fi acoperite cu zgura CONIPUR PRO CLAY, asigurând, astfel, caracteristici excelente pentru joc. Acest tip de zgură este folosit în cadrul turneului de la Stuttgart.

Terenul de tenis cu zgură PRO CLAY poate fi utilizat în orice moment, sportul fiind practicabil indiferent de anotimp. Terenul poate fi folosit la scurt timp după ploaie, având asigurată şi protecţia împotriva frigului şi a îngheţului, ceea ce îl face accesibil în exterior pe tot parcursul anului. Terenurile beneficiază şi de o tehnologie specială de stocare a umidităţii, astfel că spaţiul de joc nu mai trebuie irigat. Avantajul acestui sistem care atrage umiditatea din aer este că nu pune în pericol sănătatea jucătorilor, pentru că nu permite formarea prafului. În plus, această tehnologie este ecologică, fiind reciclabilă.

De asemenea, aceste terenuri garantează pe termen lung o suprafaţă de joc dură şi netedă, la acelaşi nivel, datorită instalaţiei asistată cu laser. Drept urmare, ele asigură atât un comportament perfect la alunecare, cât şi unul consecvent la servirea mingii. Mai mult decât atât, acest tip de zgură contribuie la menținerea unei condiții fizice bune a jucătorilor, protejându-le articulaţiile şi reducând riscul de producere a leziunilor.

Stejarii Country Club, unul dintre cele mai impresionante proiecte din România și Europa de Est, va fi lansat în toamna acestui an în București. Situat în pădurea Băneasa, complexul reprezintă prima experiență, oferită de un social club din România, ce asigură membrilor săi servicii integrate de sport, wellness și relaxare. Structura, echipamentele și design-ul vor fi aliniate celor mai înalte standarde internaționale. Membrii complexului vor avea acces la facilități variate, de la fitness, aerobic, piscină semi-olimpică interioară, terenuri de squash, terenuri interioare și exterioare de tenis, paddle, tenis la pistă de jogging interioară și exterioară, pereți de cățărare, arte marțiale, gimnastică, precum și un centru SPA. De asemenea, Stejarii Country Club va pune la dispoziţia membrilor săi personal specializat şi antrenori cu performanţe internaţionale.

Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați www.stejariicountryclub.ro.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest aparat foto e redus în aceste zile cu 50%! Costă acum doar 299 de lei, si vine şi cu două cadouri: un card de memorie şi o husă.

2 thoughts on “La Stejarii Country Club vor fi terenuri zgură ca la turneul de la Stuttgart

Leave a Reply

Top