SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Wozniacki și e în turul trei la Toronto

Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Wozniacki și e în turul trei la Toronto


Sorana Cirstea

Sorana Cîrstea a obținut o victorie importantă azi în turul secund de la Toronto: a eliminat-o pe Caroline Wozniacki, fost lider mondial, cap de serie numărul 9 al competiției canadiene.

Sorana Cîrstea a învins-o cu scorul de 5-7, 7-6 (0), 6-4 pe daneza Wozniacki și s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Toronto după două ore și 55 de minute. Aceasta a fost cea de-a zecea victorie a Soranei în fața unei jucătoare de Top 10. Victoria Soranei e cu atât mai importantă cu cât a salvat și două mingi de meci. În optimile de finală, Sorana va juca împotriva celei de-a 16-a favorite, Jelena Jankovic.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest aparat foto e redus în aceste zile cu 50%! Costă acum doar 299 de lei, si vine şi cu două cadouri: un card de memorie şi o husă.

2 thoughts on “Sorana Cîrstea a învins-o pe Caroline Wozniacki și e în turul trei la Toronto

  1. Singura problema e ca acum, sa nu intre in postura de numar 10 mondial (asa cum o face de fiecare daca cand invinge o jucatoare importanta), sa-si puna presiune asupra ei si sa….piarda. (cel mai recent exemplu e turneul de la Miami : a eliminat-o pe Kerber dupa care a pierdut rau la JJ (6-4, 6-0). Sper sa gresesc… si ii doresc mult succes!

  2. de-aia am pus eu fetele-alea zambarete, ca stiam ca are sanse sa o bata pe caroline
    bravo sorana, dar si 3 ore de joc…….
    o sa fie franta de oboseala cu jankovic

Leave a Reply

Top