SUNTETI AICI
ACASA > Romani > TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Lunga vară fierbinte

TERENUL FANILOR, la serviciu Andreea: Lunga vară fierbinte


Simona Halep in timpul finalei de la New Haven

În Terenul Fanilor revine Andreea. Inspirată de extraordinara performanţă a Simonei Halep, Andreea a scris şi apoi a trimis către Doartenis textul de mai jos. Aştept şi textele voastre, pe orice temă legată de tenis, pe adresa de mail contact@doartenis.ro.

“Avem o superjucatoare! Ce facem cu ea?

Intr-o saptamana in care asa zisul sport rege ne-a adus doar infrangeri si o amarata de egalitate pe teren propriu, vine fata asta, Simona Halep, adica, si ne ridica paru-n cap, bratele-n aer si ne face sa sarim intr-un picior de bucurie, acum aproape de miezul noptii. As vrea ca macar acum sa nu mai vorbim despre “o perioada buna”, asta deja nu mai e perioada, este forma ei buna pe care o imbunatateste incontinuu, asta este valoarea ei adevarata, nu o forma de moment.

Tot ma gandeam in primavara ca nu va putea sa tina ritmul, uite ca a putut, ba chiar l-a marit. A invins jucatoare de Top 10, bine, nu a invins-o pe Serena, dar nu stiu zau cine o poate invinge acum pe Serena, doar accidental si doar cand vrea ea. De ce nu avem noi o echipa de fotbal care sa bata tot, doar la Barcelona sa piarda? Ei, cum ar fi?

Deci, toata ceremonia asta pe care o privesc eu acum o are in centrul atentiei pe Simona! Si uite ce frumos vorbeste primarul orasului despre ea! Ce cuvinte frumoase ii adreseaza! Este romanca noastra, si, Doamne, ce mandra ma simt acum cand o privesc zambind!cu sepcuta gen Justine, cu codita scoasa afara in spate! isi musca buzele, este emotioanta! Si eu la fel! Pentru ca e fata noastra. Acolo in tribuna la mii de kilometri sunt steaguri ale Romaniei, sunt oameni care au incurajat-o in limba romana tot timpul meicului.

Bravo lor, bravo Simonei! Deci se poate, exista si romani fericiti, exista si romani valorosi.

Cata munca trebuie sa fie in spatele acestor victorii! Cata transpiratie, cata durere, cata vointa! Noi vedem doar zambetul, vedem bandajul de pe picior, stim ca e ceva ce deranjeaza acolo, dar nu stim si cata durere suporta probabil, pentru ca maine sa o ia de la capat. Ce bine ii sta cu trofeul in mana, tine discursul obisnuit, intr-o engleza rezonabila, dar ce frumos suna pentru ca o stim invingatoare!

Sa dea Dumnezeu sa ramana sanatoasa, apta fizic, pentru ca la ce joc am vazut la ea, poate sa faca absolut orice pe teren. Inca o data felicitari, si haideti sa incercam macar la bucurii de acest gen sa dam frau liber sentimentelor si sa lasam ranchiuna la o parte.

OFERTA EMAG: Această cameră video JVC are o reducere de 30 % și costă acum 875 de lei.

Leave a Reply

Top