SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Simona Halep, pe cel mai bun loc din carieră: 18! Irina Begu a ieșit din Top 100 după doi ani

Simona Halep, pe cel mai bun loc din carieră: 18! Irina Begu a ieșit din Top 100 după doi ani


Simona Halep la US Open

Simona Halep are o vacanță constructivă: urcă în clasament deși nu transpiră în meciuri oficiale 🙂 . Ea a ajuns pe cel mai bun loc al carierei, un nou vârf atins de actuala generație de tenismene.

Simona Halep e acum pe locul 18 în lume, cu unul mai sus ca săptămâna trecută și cea mai bună poziție din carieră. Ea este urmată în ierarhia mondială de Sorana Cîrstea, care staționează pe 22, de Monica Niculescu, care a coborât un loc, până pe 43, și de Alexandra Cadanțu, care staționeză pe 71.

Pentru Irina Begu, pierderea titlului de la Tashkent a echivalat cu o cădere de 37 de poziții în clasamentul mondial. Ea ocupă acum locul 118 în lume, ieșind din Top 100 pentru prima dată după doi ani. Irina, care joacă în această săptămână la Guangzhou, este urmată de Andreea Mitu, care a urcat 4 locuri, până pe 174, de Alexandra Dulgheru, care a coborât un loc, până pe 174, și de Cristina Dinu, care a urcat patru poziții și e acum pe cel mai bun loc din carieră, 193.

Raluca Olaru a coborât două locuri și e acum pe 275, Laura Andrei a coborât 3 poziții și e acum pe 301, iar Ana Bogdan staționează pe 317. În Top 500 le mai avem pe Elena Bogdan, care a coborât 5 poziții și e acum pe 473, și pe Edina Gallovits, care a coborât 3 locuri și e acum pe 486.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest telefon mobil Samsung are o reducere de 100 de lei şi costă acum 699 lei.

CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea a urcat pe locul 26 în lume! E urmată de Halep, Begu, Niculescu şi Cadanţu

Leave a Reply

Top