SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic în avionul privat care le duce la Necker Cup

FOTO: Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic în avionul privat care le duce la Necker Cup


Sorana Cirstea si Ana Ivanovic in avionul privat care le duce la Necker Cup

Sorana Cîrstea e prima româncă invitată de miliardarul Richard Branson să participe la turneul demonstrativ Necker Cup.

La acest turneu, care se va disputa săptămâna aceasta, participă 16 jucători și jucătoare din lumea profesionistă și 16 amatori. Cu bani, evident. Sorana a plecat de ieri dimineațăă spre Insula Necker, pe care Branson o deține în Insulele Virgine Britanice. Cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, participanții – anul acesta vor juca acolo, și Ana Ivanovic, și Boris Becker, și Petra Kvitova sau Rafael Nadal – sunt duși la locul faptei cu avioane particulare.

Azi, unul dintre aceste avioane a fost destinat ”gemenelor” din WTA, Ana Ivanovic și Sorana Cîrstea. Care, înainte de decolare, s-au fotogafiat în aeronavă și au postat poza pe Facebook.

OFERTA ZILEI pe EMAG: Această cameră video are, doar azi, o reducere de 25%.

Bodosport.ro

4 thoughts on “FOTO: Sorana Cîrstea și Ana Ivanovic în avionul privat care le duce la Necker Cup

  1. Adevarul e ca etalonul tau probabil este angelina jolie sau catherine zeta jones,sau poate prietena ta este gen antonia si deja nu te mai multumesti cu ana si sorana nefardate!

  2. Ugh. Eu n-am facut decat sa compar poza care e in acest articol cu cele cu care suntem obisnuiti…unde se intruchipeaza perfectiunea.(nu se vede nicio diferenta, sa-nteleg? ) N-am niciun standard si nu impun niciun standard ca doar nu iubesc tenisul pentru frumusetea lu’ Ivanovic sau Cirstea.

Leave a Reply

Top