SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > FOTOGALERIE: Imagini din prima zi a turneului de la Abu Dhabi, cu Ferrer, Wawrinka, Murray și Tsonga în acțiune

FOTOGALERIE: Imagini din prima zi a turneului de la Abu Dhabi, cu Ferrer, Wawrinka, Murray și Tsonga în acțiune

David Ferrer la Abu Dhabi


Sezonul 2014 s-a deschis oficial. Primele meciuri ale turneului demonstrativ de la Abu Dhabi s-au terminat ieri și acum deja știm semifinalele: David Ferrer – Rafael Nadal și Jo Wilfried Tsonga – Novak Djokovic.

AICI vedeți imagini cu cei șase combatanți de la Abu Dhabi luând startul, în mod simbolic, către noul sezon.

În cele două meciuri disputate ieri, Ferrer a dispus cu scorul de 7-5, 6-1 de Stanislas Wawrinka, iar Tsonga l-a învins cu scorul de 7-5, 6-3 pe Andy Murray, cel care și-a făcut astfel revenirea pe teren după operația la spate suferită în septembrie.

Azi, se vor disputa semifinalele: Ferrer – Nadal (ora 13.00) și Tsonga – Djokovic (ora 15.00). De asemenea, de la ora 10.30, se va juca meciul pentru locul 5, între învinșii primei zile, Andy Murray și Stan Wawrinka. Toate partidele vor fi televizate în direct de Digisport. Mâine învingătorii semifinalei își vor disputa trofeul, iar învinșii vor juca pentru locul 3.

Iată în continuare câteva imagini din timpul meciurilor de ieri de la Abu Dhabi. Nu sunt spectaculoase dar sunt frumoase pentru că marchează începutul unei perioade pe care am așteptat-o cu toți.

Wawrinka la Abu Dhabi
Tsonga la Abu Dhabi
Tsonga la Abu Dhabi
Andy Murray la Abu Dhabi
Wawrinka la Abu Dhabi
David Ferrer la Abu Dhabi
David Ferrer la Abu Dhabi

Tenis Axyall

Leave a Reply

Top